Postdoc Curriculum

11 mei 2022

Het Postdoc Curriculum is bedoeld voor klinisch onderzoekers (zowel medisch als paramedisch) met een PhD die actief zijn op het gebied van de kinder-gezondheidszorg en de ambitie hebben om hun eigen onderzoekslijn op te zetten en onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma dat bestaat uit 6 bijeenkomsten, workshops, twee weekenden, intervisie én een groepsreis naar Canada om het symposium van onze zusterorganisatie CCHCSP (Canadian Child Health Clinician Scientist Program http://cchcsp.ca/) bij te wonen.

Klik hier voor meer informatie over het huidige programma

Je kunt solliciteren voor dit curriculum, bij voorkeur, tot drie jaar na het behalen van je PhD (waarbij klinische jaren niet meegeteld hoeven te worden). Door deelname aan het Postdoc Curriculum krijg je de kans om je onderzoekscompetenties te vergroten en uit te groeien tot een onafhankelijke onderzoeker.

De kosten voor deelname aan het curriculum zijn €2000 voor twee jaar. Dit bedrag wordt gebruikt voor het organiseren van alle workshops, bijeenkomsten, de 3 weekends en deelname aan het CCHCSP symposium in
Canada (vliegtickets niet inbegrepen). In het verleden hebben deelnemers financiële ondersteuning gekregen van hun afdeling of via persoonlijke budgetten en grants.

Het aanmelden verloopt via een sollicitatie procedure. Elke twee jaar begint een nieuwe groep aan dit programma. Solliciteren voor het nieuwe curriculum is mogelijk tot 8 augustus 2022. 

Naar de call 

 

 Banner postdoc 22 24 v2

Andere activiteiten

TULIPS Jonge Onderzoekerdag

9 dec. 2022

9 december staat de Jonge Onderzoekersdag op de agenda. Binnenkort komen wij je bij terug met meer informatie.  

TULIPS PhD weekend

23 sep. 2022

TULIPS PhD weekend - over grenzen 

23 en 24 september is het zover; het TULIPS PhD weekend met als thema ‘over grenzen’. Van multidisciplinair samenwerken over de Nederlandse grenzen tot nadenken over de grens van je eigen kunnen.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS