Postdoc Curriculum

2 aug. 2020

Het Postdoc Curriculum is bedoeld voor klinisch onderzoekers (zowel medisch als paramedisch) met een PhD die actief zijn op het gebied van de kinder-gezondheidszorg en de ambitie hebben om hun eigen onderzoekslijn op te zetten en onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma dat bestaat uit 6 bijeenkomsten, workshops, twee weekenden, intervisie én een groepsreis naar Canada om het symposium van onze zusterorganisatie CCHCSP (Canadian Child Health Clinician Scientist Program http://cchcsp.ca/) bij te wonen.

Klik hier voor meer informatie over het huidige curriculum: Programma 18-20

Je kunt solliciteren voor dit curriculum, bij voorkeur, tot drie jaar na het behalen van je PhD (waarbij klinische jaren niet meegeteld hoeven te worden). Door deelname aan het Postdoc Curriculum krijg je de kans om je onderzoekscompetenties te vergroten en uit te groeien tot een onafhankelijke onderzoeker.

De kosten voor deelname aan het curriculum zijn €2000 voor twee jaar. Dit bedrag wordt gebruikt voor het
organiseren van alle workshops, bijeenkomsten, de 3 weekends en deelname aan het CCHCSP symposium in
Canada (vliegtickets niet inbegrepen). In het verleden hebben deelnemers financiële ondersteuning
gekregen van hun afdeling of via persoonlijke budgetten en grants.

Het aanmelden verloopt via een sollicitatie procedure. Elke twee jaar begint een nieuwe groep aan dit programma. Je kunt vanaf heden solliciteren voor het nieuwe curriculum. Verdere informatie tref je hier aan. 

Let op: deadline aanleveren documenten is 14 september 2020

 

 

Andere activiteiten

de Jonge Onderzoekers Dag 2021

26 nov. 2021

Hoe maak je maatschappelijke impact als onderzoeker? En wat is exact de rol van citizen, data science, en sociologie binnen de kinderzorg? Leer er alles over op de 8e editie van de Jonge Onderzoekersdag op vrijdag 26 november.

TULIPS PhD bijeenkomst

6 okt. 2021

6 september staat de 4e bijeenkomst van het PhD curriculum op de agenda. Tijdens deze dag gaan we dieper in op samenwerking met anderen & balans.  

Het betreft een gesloten bijeenkomst en is enkel toegankelijk voor deelnemers uit het PhD Curriculum.  

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS