De Jonge Onderzoekers Dag (JOD)

29 nov. 2019

Dit jaarlijkse TULIPS evenement vindt plaats op een inspirerende locatie in Nederland, en is bedoeld voor alle jonge onderzoekers op gebied van Child Health. Deze dag zit boordevol boeiende sprekers en workshops. Het doel van de JOD is om jonge, veelbelovende onderzoekers bij elkaar te brengen zodat zij kunnen netwerken, onderzoeksideeën kunnen uitwisselen en persoonlijke ervaringen kunnen delen.

Op 29 november 2019 vindt de volgende JOD plaats! Zet 'm alvast in je agenda! Inschrijven kan ook al via onderstaand formulier!
Dit jaar is onze lokatie De Zalen van 7 in Utrecht. 

Schermafbeelding 2019 07 04 om 22.04.58

Voor een impressie van vorig jaar: 
JOD2018

 

Schrijf je in!

Andere activiteiten

Grant Writing and Presenting Weekend (GWPW)

17 mei 2019

Één keer in de twee jaar organiseert TULIPS een weekend voor alle onderzoekers werkzaam binnen de kindergezondheidszorg. In dit weekend leer je hoe je een beursaanvraag schrijft en verdedigt. Het doel van het GWPW is het verbeteren van je vaardigheden in het aanschrijven van beurzen en het presenteren hiervan.

TULIPS alumni bijeenkomst

17 mei 2019

Stichting TULIPS viert dit jaar haar eerste lustrum! Alle alumni van de afgelopen jaren zijn van harte welkom om op vrijdagavond 17 mei aan te schuiven bij het lustrumdiner! Dit diner is onderdeel van de lustrum-editie van het Grant Writing & Presenting Weekend.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS