Grant Writing and Presenting Weekend (GWPW)

17 mei 2019

Één keer in de twee jaar organiseert TULIPS een weekend voor alle onderzoekers werkzaam binnen de kindergezondheidszorg. In dit weekend leer je hoe je een beursaanvraag schrijft en verdedigt. Het doel van het GWPW is het verbeteren van je vaardigheden in het aanschrijven van beurzen en het presenteren hiervan. Verder is dit uiteraard een mooie gelegenheid om te netwerken met (inter)nationale experts en andere onderzoekers. Tijdens dit weekend kun je je eigen beursaanvraag door anderen laten beoordelen. Op een interactieve manier wordt samengewerkt om de beursaanvragen te verbeteren.

Op vrijdag 17 & zaterdag 18 mei vond het TULIPS lustrum weekend plaats in Rotterdam! Hier kun je de programma Flyer terugkijken Flyer-GWPW2019.pdf

Een fotoverslag volgt. 

De volgende editie van het TULIPS Grant Writing & Presenting Weekend vindt plaats in 2021! See you there!

 

Andere activiteiten

De Jonge Onderzoekers Dag (JOD)

29 nov. 2019

Dit jaarlijkse TULIPS evenement vindt plaats op een inspirerende locatie in Nederland, en is bedoeld voor alle jonge onderzoekers op gebied van Child Health. Deze dag zit boordevol boeiende sprekers en workshops.

TULIPS alumni bijeenkomst

17 mei 2019

Stichting TULIPS viert dit jaar haar eerste lustrum! Alle alumni van de afgelopen jaren zijn van harte welkom om op vrijdagavond 17 mei aan te schuiven bij het lustrumdiner! Dit diner is onderdeel van de lustrum-editie van het Grant Writing & Presenting Weekend.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS