Grant Writing and Presenting Weekend (GWPW)

17 mei 2019

Één keer in de twee jaar organiseert TULIPS een weekend voor alle onderzoekers werkzaam binnen de kindergezondheidszorg. In dit weekend leer je hoe je een beursaanvraag schrijft en verdedigt. Het doel van het GWPW is het verbeteren van je vaardigheden in het aanschrijven van beurzen en het presenteren hiervan. Verder is dit uiteraard een mooie gelegenheid om te netwerken met (inter)nationale experts en andere onderzoekers. Tijdens dit weekend kun je je eigen beursaanvraag door anderen laten beoordelen. Op een interactieve manier wordt samengewerkt om de beursaanvragen te verbeteren.

Het eerstvolgende GWPW vindt plaats op 17 en 18 mei 2019 tijdens het TULIPS Lustrumweekend in Rotterdam. Dit jaar hebben we een parallelprogramma voor PhD's. Dus voor ieder wat wils! Mail voor meer info

Andere activiteiten

Child Health Symposium (CHS)

20 mrt. 2020

Eén keer in de twee jaar 24 uur lang aandacht voor Child Health met een focus op multidisciplinair samenwerken en netwerken.

De Jonge Onderzoekers Dag (JOD)

29 nov. 2019

Dit jaarlijkse TULIPS evenement vindt plaats op een inspirerende locatie in Nederland, en is bedoeld voor alle jonge onderzoekers op gebied van Child Health. Deze dag zit boordevol boeiende sprekers en workshops.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS