26 november: TULIPS Jonge Onderzoekersdag 2021

Hoe maak je maatschappelijke impact als onderzoeker? En wat is exact de rol van citizen, data science, en sociologie binnen de kinderzorg? Leer er alles over op de 8e editie van de Jonge Onderzoekersdag op vrijdag 26 november. Een inspirerende dag vol lezingen, interactieve workshops en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Het volledige programma tref je hier aan. 

 De Jonge Onderzoekersdag is er voor PhD’s, postdocs en andere geïnteresseerden actief in Child Health en vindt dit jaar plaats in Rotterdam. We starten 09h en eindigen de dag met een walking dinner. Binnenkort komen we bij je terug met verdere details rondom de locatie en het programma. Wil je verzekerd zijn van een ticket? Mail naar info@tulipsforchildhealth.nl en stel je deelname veilig.

Deelname bedraagt €150,-, partnercentra ontvangen 10% korting.

 

De Jonge Onderzoekersdag 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

logos

Ander nieuws

Save the date: 24 & 25 september: TULIPS Grant Writing & Presenting Weekend 2021

TULIPS organiseert dit jaar voor de zesde keer het GWPW (Grant Writing & Presenting Weekend), een weekend vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, intervisies en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Oproep voor bijdragen voor nieuw TULIPS-NVK wetenschapssymposium:

Zoals elk jaar roepen TULIPS en de NVK ook dit jaar jonge onderzoekers op om hun bijdrage in te sturen voor de Prijs voor de Jonge Onderzoeker.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS