26 november: TULIPS Jonge Onderzoekersdag 2021

Hoe maak je maatschappelijke impact als onderzoeker? En wat is exact de rol van citizen, data science, en sociologie binnen de kinderzorg? Leer er alles over op de 8e editie van de Jonge Onderzoekersdag op vrijdag 26 november. Een inspirerende dag vol lezingen, interactieve workshops en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Het volledige programma tref je hier aan. 

 De Jonge Onderzoekersdag is er voor PhD’s, postdocs en andere geïnteresseerden actief in Child Health en vindt dit jaar plaats in Rotterdam. We starten 09h en eindigen de dag met een walking dinner. Binnenkort komen we bij je terug met verdere details rondom de locatie en het programma. Wil je verzekerd zijn van een ticket? Mail naar info@tulipsforchildhealth.nl en stel je deelname veilig.

Deelname bedraagt €150,-, partnercentra ontvangen 10% korting.

 

De Jonge Onderzoekersdag 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

logos

Ander nieuws

Winnaar Auxilium & Caritas award

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS