Ben jij die ambitieuze PhD student met organisatie talent?

Ambitieuze PhD studenten werkzaam op het gebied van child health opgelet: wij zijn op zoek naar jou! TULIPS organiseert dit jaar voor de zesde keer het GWPW (Grant Writing Presenting Weekend), een weekend  vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, intervisies en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.  

De organisatie van dit event is in handen van vijf enthousiaste commissieleden die hun hand niet omdraaien voor de totstandkoming van een van de grootste live events van TULIPS. Het organiseren van het weekend geeft jou de mogelijkheid om je op de kaart zetten op het gebied van child health, nauw samen te werken met bestuursleden van TULIPS en je netwerk uit te breiden.

Taken:
Elk commissielid is actief betrokken bij de organisatie van het Grant Writing & Presenting Weekend:

  • Totstandbrenging van het programma (lezingen, workshops en intervisies)
  • Contactpersoon voor sprekers en begeleiders van workshops
  • Ter plekke ondersteuning van de organisatie tijdens het weekend zelf

Profiel:
Wij zoeken een communicatief vaardige PhD student actief in één van de child health-disciplines, die  goed in teamverband kan werken, beschikt over organisatorische kwaliteiten en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wil jij:

  • Relevante praktijkervaring opdoen?
  • Je creativiteit inzetten?
  • Een bijdrage leveren aan een groots event?
  • Je CV een boost geven?

Wacht dan niet langer en solliciteer naar deze vacature. Laat ons via een e-mail (info@tulipsforchildhealth.nl) in maximaal 500 woorden weten waarom jij de aangewezen kandidaat bent voor deze functie. Solliciteren kan tot 5 april.

Nog even goed te weten:

De rol vraagt gemiddeld om ongeveer 2 uur inzet per week
Het weekend vindt plaats op 24 en 25 september

illustratie we want you liggend

Ander nieuws

Oproep: TULIPS PhD Curriculum 2021-2023

Heb jij de ambitie om onderzoeksleider te worden? Meld je dan aan voor het PhD curriculum 21-23.   Door deelname leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health en bouw je aan een stevig netwerk.

Samenwerking Auxilium & Caritas foundation

De Auxilium & Caritas foundation is opgericht om op structurele basis bij te dragen aan stichtingen en goede doelen die bijdragen aan een betere wereld. De komende vijf jaar zal TULIPS in samenwerking met de Auxilium & Caritas Foundation jaarlijks een Award t. w. v. 10. 000,- uitreiken.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS