Bestuurswissel TULIPS

image

Na ruim 5 jaar namen bestuursleden Sinno Simons, Sabine Fuchs en Lotte Haverman afscheid en droegen zij het stokje over aan hun opvolgers. Op vrijdagavond 17 mei vond de officiële bestuursoverdracht plaats tijdens het Lustrumdiner.
Uit handen van voorzitter Lilly Verhagen ontvingen de oud-bestuursleden de Henriette Delemarre - TULIPS award. Een bijzonder bronzen beeld gemaakt door kinderarts en beeldhouwer Nico Hartwig.

Wij danken Sinno, Sabine en Lotte voor hun grote inzet en energie voor TULIPS en zien hen graag terug op toekomstige evenementen.

Het nieuwe TULIPS bestuur bestaat uit voorzitter Lilly Verhagen, penningmeester Jop Jans, Mirjam Belderbos, Raphaële van Litsenburg en Hedy van Oers.

Ander nieuws

Zomerupdate > vergroot je netwerk! Ken jij het Promovendi Netwerk Nederland al?

Graag wijzen wij jullie op het Promovendi Netwerk Nederland. Dit netwerk behartigt de belangen voor alle promovendi in Nederland.  www. hetpnn. nl. Het PNN, voorheen het LAIOO, is opgericht op 25 september 1987 in Utrecht.

Center leader update

De center leaders spelen een belangrijke rol binnen het TULIPS netwerk. Zij zijn TULIPS-aanspreekpunt in de academische centra. Afgelopen periode hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Arno Roest was jarenlang center leader van het Leids Universitair Medisch Centrum/Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Hij draagt het stokje over aan TULIPS alumnus Emmeline Buddingh.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS