Bestuurswissel TULIPS

image

Na ruim 5 jaar namen bestuursleden Sinno Simons, Sabine Fuchs en Lotte Haverman afscheid en droegen zij het stokje over aan hun opvolgers. Op vrijdagavond 17 mei vond de officiële bestuursoverdracht plaats tijdens het Lustrumdiner.
Uit handen van voorzitter Lilly Verhagen ontvingen de oud-bestuursleden de Henriette Delemarre - TULIPS award. Een bijzonder bronzen beeld gemaakt door kinderarts en beeldhouwer Nico Hartwig.

Wij danken Sinno, Sabine en Lotte voor hun grote inzet en energie voor TULIPS en zien hen graag terug op toekomstige evenementen.

Het nieuwe TULIPS bestuur bestaat uit voorzitter Lilly Verhagen, penningmeester Jop Jans, Mirjam Belderbos, Raphaële van Litsenburg en Hedy van Oers.

Ander nieuws

Sollicitatieprocedure PhD Curriculum 20-22 gestart

Heb jij de ambitie om onderzoeksleider te worden? Meld je dan aan voor het PhD curriculum 20-22. Door deelname leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health en bouw je aan een stevig netwerk.

Kim van der Wel nieuwe Program Manager

Sinds 1 oktober 2019 is Kim van der Wel aangesteld als Program Manager voor TULIPS. Kim heeft ruime ervaring op het gebied van communicatie en evenementen en heeft zich hiervoor 5,5 jaar ingezet als Program Manager voor stichting Platform Innovatie in Marketing.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS