Center leader update

De center leaders spelen een belangrijke rol binnen het TULIPS netwerk. Zij zijn TULIPS-aanspreekpunt in de academische centra.
Afgelopen periode hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden.

Arno Roest was jarenlang center leader van het Leids Universitair Medisch Centrum/Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Hij draagt het stokje over aan TULIPS alumnus Emmeline Buddingh. Wij danken Arno voor zijn betrokkenheid bij TULIPS en in het bijzonder zijn rol bij het Late Breakers symposium.

In Groningen zal Danique van Vliet de rol van center leader op zich nemen.
Ook in het Prinses Maxima Centrum krijgt TULIPS een center leader. Janine Stutterheim en Sasja Schepers zullen deze taak op zich nemen.
Welkom allevier!

De center leaders zijn bereikbaar via het emailadres op de website (Center Leaders) of via de Program Manager.

Ander nieuws

Sollicitatieprocedure PhD Curriculum 20-22 gestart

Heb jij de ambitie om onderzoeksleider te worden? Meld je dan aan voor het PhD curriculum 20-22. Door deelname leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health en bouw je aan een stevig netwerk.

Kim van der Wel nieuwe Program Manager

Sinds 1 oktober 2019 is Kim van der Wel aangesteld als Program Manager voor TULIPS. Kim heeft ruime ervaring op het gebied van communicatie en evenementen en heeft zich hiervoor 5,5 jaar ingezet als Program Manager voor stichting Platform Innovatie in Marketing.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS