Zomerupdate > vergroot je netwerk! Ken jij het Promovendi Netwerk Nederland al?

image

Graag wijzen wij jullie op het Promovendi Netwerk Nederland. Dit netwerk behartigt de belangen voor alle promovendi in Nederland. www.hetpnn.nl.

Het PNN, voorheen het LAIOO, is opgericht op 25 september 1987 in Utrecht. Het Promovendi Netwerk Nederland is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi gelieerd aan één van de 14 Nederlandse Universiteiten, 8 Universitaire Medische Centra en 5 zogeheten Onderzoeksinstellingen. Namens de promovendi is het PNN op dit moment gesprekspartner van oa de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (VSNU), de Koninklijke Nederlandse Academie voor de Wetenschappen (KWAW), het Innovatieplatform en diverse politieke partijen. Daarnaast is het PNN ook initiatiefnemer en lid van de Europese organisatie voor Promovendi (EURODOC).

Klik hier voor Tips voor Arts Promovendi

Ander nieuws

Sollicitatieprocedure PhD Curriculum 20-22 gestart

Heb jij de ambitie om onderzoeksleider te worden? Meld je dan aan voor het PhD curriculum 20-22. Door deelname leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health en bouw je aan een stevig netwerk.

Kim van der Wel nieuwe Program Manager

Sinds 1 oktober 2019 is Kim van der Wel aangesteld als Program Manager voor TULIPS. Kim heeft ruime ervaring op het gebied van communicatie en evenementen en heeft zich hiervoor 5,5 jaar ingezet als Program Manager voor stichting Platform Innovatie in Marketing.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS