Zomerupdate > vergroot je netwerk! Ken jij het Promovendi Netwerk Nederland al?

image

Graag wijzen wij jullie op het Promovendi Netwerk Nederland. Dit netwerk behartigt de belangen voor alle promovendi in Nederland. www.hetpnn.nl.

Het PNN, voorheen het LAIOO, is opgericht op 25 september 1987 in Utrecht. Het Promovendi Netwerk Nederland is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi gelieerd aan één van de 14 Nederlandse Universiteiten, 8 Universitaire Medische Centra en 5 zogeheten Onderzoeksinstellingen. Namens de promovendi is het PNN op dit moment gesprekspartner van oa de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (VSNU), de Koninklijke Nederlandse Academie voor de Wetenschappen (KWAW), het Innovatieplatform en diverse politieke partijen. Daarnaast is het PNN ook initiatiefnemer en lid van de Europese organisatie voor Promovendi (EURODOC).

Klik hier voor Tips voor Arts Promovendi

Ander nieuws

Winnaar Auxilium & Caritas award

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS