Zomerupdate > vergroot je netwerk! Ken jij het Promovendi Netwerk Nederland al?

image

Graag wijzen wij jullie op het Promovendi Netwerk Nederland. Dit netwerk behartigt de belangen voor alle promovendi in Nederland. www.hetpnn.nl.

Het PNN, voorheen het LAIOO, is opgericht op 25 september 1987 in Utrecht. Het Promovendi Netwerk Nederland is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi gelieerd aan één van de 14 Nederlandse Universiteiten, 8 Universitaire Medische Centra en 5 zogeheten Onderzoeksinstellingen. Namens de promovendi is het PNN op dit moment gesprekspartner van oa de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (VSNU), de Koninklijke Nederlandse Academie voor de Wetenschappen (KWAW), het Innovatieplatform en diverse politieke partijen. Daarnaast is het PNN ook initiatiefnemer en lid van de Europese organisatie voor Promovendi (EURODOC).

Klik hier voor Tips voor Arts Promovendi

Ander nieuws

Center leader update

De center leaders spelen een belangrijke rol binnen het TULIPS netwerk. Zij zijn TULIPS-aanspreekpunt in de academische centra. Afgelopen periode hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Arno Roest was jarenlang center leader van het Leids Universitair Medisch Centrum/Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Hij draagt het stokje over aan TULIPS alumnus Emmeline Buddingh.

Nieuwe Programma Manager gezocht!

VACATURE

TULIPS zoekt een nieuwe Programma Manager (18-24 uur)

Wat houdt de functie in?
Als TULIPS programma manager ben je de spin in het web. Je coördineert de curricula en activiteiten: je onderhoudt contact met de deelnemers, je staat trainers en sprekers te woord en je regelt de locatie.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS