Heb jij je al aangemeld voor het TULIPS PhD weekend?

5 lezingen en 2 interactieve sessies / workshops in twee dagen? Dat is efficiënt kennis opdoen. TULIPS organiseert dit jaar op 23 & 24 september het PhD weekend met als thema ‘over grenzen’. Leer dit weekend alles over o.a. de grens van traditionele communicatie overgaan ( door dr. Chrystal Smit) en werken over de grenzen van Nederland (door dr. Lilly Verhagen).  Naast deze lezingen ga je tijdens een interactieve inspiratiesessie actief aan de slag met het thema ‘divergerend denken & onderzoek’ Dit en meer tijdens het TULIPS PhD weekend in Crowne Plaza, Utrecht Centraal. Inclusief hotelovernachting, lunch & diner. Meer informatie en inschrijven: https://bit.ly/3nbyMHD 

Crystal Smit

 Lilly Verhagen

Ander nieuws

2e editie TULIPS alumni bijeenkomst op vrijdag 3 februari

Vrijdag 3 februari staat de eerstvolgende editie van de TULIPS alumni bijeenkomst op de agenda. Een middag vol interessante lezingen, intervisie en een borrel naderhand met als thema 'samenwerking'. Meer informatie volgt binnenkort. Zie hier het filmpje van onze kick off voor een korte impressie.  

Nog enkele tickets verkrijgbaar voor het PhD weekend op 23 & 24 september

Heb jij je al opgegeven voor het TULIPS PhD weekend? Dit jaar bieden wij je ook de optie om enkel het dagprogramma op vrijdag bij te wonen. Een interessant programma met een interactieve inspiratiesessie en diverse lezingen inhakend op het thema ‘over grenzen’.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS