Impressie JOD 2018

image

Op vrijdag 23 november ging TULIPS de Lik in. In Utrecht kwam een grote groep jonge onderzoekers bij elkaar. Ze luisterden naar de boeiende verhalen van Berent Prakken, Hans Clevers en Rosanne Hertzberger. In de workshops van Louise Dancet en Ton Vogels leerden ze er nieuwe vaardigheden bij. Onder leiding van Eduardo Villamor maakte de groep kennis met de kunst van het debatteren. Op de afsluitende borrel was het uiteraard nog lang gezellig :). Tot volgend jaar!

Dit TULIPS evenement werd mogelijk gemaakt door

Mede mogelijk gemaakt door

Ander nieuws

Winnaar Auxilium & Caritas award

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS