JOD 2019 groot succes

Vrijdag 29 november vond de Jonge Onderzoekers Dag plaats in de Zalen van Zeven in Utrecht. Op het programma stond Eva Potharst over het toepassen van mindfulness bij kinderen door zorgverleners en psychiater Frank Verhulst, hij ging dieper in op de ontwikkeling en toepassing van diagnostische procedures. Ook nam Nicole van Eldik ons mee in haar verhaal over e-health & innovaties binnen de kindergeneeskunde. Naast deze lezingen waren er interessante workshops over 'oplossingsgericht communiceren' en 'efficiënt werken'. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel en diner. 

 

JOD Esther

 

JOD groepsopdracht v3

 

JOD Frank

 

JOD Nicole v2

Ander nieuws

Winnaar Auxilium & Caritas award

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS