JOD 2019 groot succes

Vrijdag 29 november vond de Jonge Onderzoekers Dag plaats in de Zalen van Zeven in Utrecht. Op het programma stond Eva Potharst over het toepassen van mindfulness bij kinderen door zorgverleners en psychiater Frank Verhulst, hij ging dieper in op de ontwikkeling en toepassing van diagnostische procedures. Ook nam Nicole van Eldik ons mee in haar verhaal over e-health & innovaties binnen de kindergeneeskunde. Naast deze lezingen waren er interessante workshops over 'oplossingsgericht communiceren' en 'effici├źnt werken'. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel en diner. 

 

JOD Esther

 

JOD groepsopdracht v3

 

JOD Frank

 

JOD Nicole v2

Ander nieuws

Sollicitatieprocedure PhD Curriculum 20-22 gestart

Heb jij de ambitie om onderzoeksleider te worden? Meld je dan aan voor het PhD curriculum 20-22. Door deelname leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health en bouw je aan een stevig netwerk.

Kim van der Wel nieuwe Program Manager

Sinds 1 oktober 2019 is Kim van der Wel aangesteld als Program Manager voor TULIPS. Kim heeft ruime ervaring op het gebied van communicatie en evenementen en heeft zich hiervoor 5,5 jaar ingezet als Program Manager voor stichting Platform Innovatie in Marketing.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS