Nieuwe Programma Manager gezocht!

image

VACATURE

TULIPS zoekt een nieuwe Programma Manager (18-24 uur)

Wat houdt de functie in?
Als TULIPS programma manager ben je de spin in het web. Je coördineert de curricula en activiteiten: je onderhoudt contact met de deelnemers, je staat trainers en sprekers te woord en je regelt de locatie. Je organiseert de vergaderingen met het bestuur en bent medeverantwoordelijk voor de administratie en de financiën van de Stichting. Tijdens de activiteiten en trainingsweekenden ben je het aanspreekpunt voor zowel sprekers als deelnemers. Je denkt mee over de indeling van de verschillende curricula en activiteiten en zorgt voor zichtbaarheid op social media.

Wie zoeken we?
Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een HBO of WO opleiding? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om evenementen te organiseren van begin tot eind? Ben je (incidenteel) beschikbaar buiten kantooruren? Ben je initiatiefrijk, kun je snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.
Wat bieden we?
We bieden je een uitdagende, zeer flexibele baan met veel vrijheden en ruimte voor eigen inbreng in een inspirerende werkomgeving. Salaris afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Standplaats in overleg.

Hoe kan ik reageren?
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan door je brief met cv voor 1 juli te sturen naar Mirjam Belderbos, kinderarts en TULIPS bestuurslid, via m.e.belderbos@prinsesmaximacentrum.nl
Wil je meer informatie, dan kun je Mirjam Belderbos ook bellen op 06-50006518

 

Ander nieuws

TULIPS voorzitter Lilly Verhagen neemt cheque in ontvangst van Stichting Kiddy Good Pills

Op 6 juni 2019 heeft Stichting Kiddy Goodpills een cheque t. w. v. € 150. 000,- overhandigd aan TULIPS voorzitter Dr. Lilly Verhagen. Met deze bijdrage zal de Approach Studie van Dr. Verhagen en Dr. Gertjan Driessen (Juliana Kinderziekenhuis, Den Haag) mede gefinancierd worden.

Bestuurswissel TULIPS

Na ruim 5 jaar namen bestuursleden Sinno Simons, Sabine Fuchs en Lotte Haverman afscheid en droegen zij het stokje over aan hun opvolgers.  Op vrijdagavond 17 mei vond de officiële bestuursoverdracht plaats tijdens het Lustrumdiner.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS