Prijsuitreiking Auxilium & Caritas Award 2021

Tijdens de 6e editie van het Grant Writing & Presenting Weekend vond de officiële uitreiking van de Auxilium & Caritas Award plaats. Minke Huibers is verkozen tot winnares met haar aanvraag voor het project 'DOXO (pilot) study' waarbij Minke streeft naar een betere dosering van chemotherapie in ondervoede kinderen en kinderen van niet-westerse etniciteit. Ilan Koppen en Jurianne Fahner mochten de 2e en 3e prijs in ontvangst nemen.

De Auxilium & Caritas foundation is opgericht om op structurele basis bij te dragen aan stichtingen en goede doelen. De komende vijf jaar zal TULIPS in samenwerking met de Auxilium & Caritas Foundation jaarlijks een Award t.w.v. 10.000,- uitreiken. De award is bedoeld als stimulans, om een talentvolle clinical scientist in staat te stellen de volgende stap te zetten in zijn/haar carrière.

 

winnaars

Ander nieuws

Winnaar Auxilium & Caritas award

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS