Programma voor JOD 2019 bekend

2 workshops en 3 lezingen in één dag? Dat is efficiënt kennis opdoen. TULIPS organiseert dit jaar voor de 6e keer de Jonge Onderzoekers Dag. Het thema dit jaar is health(y) professionals, healthy patients. Leer deze dag alles over mindfulness bij kinderen door zorgverleners, e-health & innovaties binnen de kindergeneeskunde en ontwikkeling en toepassing van diagnostische procedures. 

Daarnaast ga je tijdens de workshops actief aan de slag met het thema ‘oplossingsgericht communiceren’ en leer je hoe je jouw unieke kwaliteiten optimaal kunt inzetten.  Inclusief borrel en diner. 

Zien we je op 29 november bij de Zalen van Zeven in Utrecht? 

Meer informatie en inschrijven. 

Ander nieuws

Sollicitatieprocedure PhD Curriculum 20-22 gestart

Heb jij de ambitie om onderzoeksleider te worden? Meld je dan aan voor het PhD curriculum 20-22. Door deelname leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health en bouw je aan een stevig netwerk.

Kim van der Wel nieuwe Program Manager

Sinds 1 oktober 2019 is Kim van der Wel aangesteld als Program Manager voor TULIPS. Kim heeft ruime ervaring op het gebied van communicatie en evenementen en heeft zich hiervoor 5,5 jaar ingezet als Program Manager voor stichting Platform Innovatie in Marketing.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS