TULIPS Lustrum Weekend

image

Wat was het een topweekend! 5 jaar TULIPS! Het Grant Writing Weekend met parallel programma voor PhD's was een groot succes. 's Avonds werd iedereen per watertaxi vervoerd naar Sociëteit De Maas voor een feestelijk diner. Uiteraard werd hier een groepsfoto genomen op het terras. Op zaterdag lag de nadruk op het verbeteren van presenteervaardigheden. De dag werd afgesloten met de workshop "De Kunst van het overtuigen". Wij bedanken alle sprekers, workshophouders en deelnemers voor hun komst en medewerking!

Op naar de volgende 5 jaar TULIPS!

Schermafbeelding 2019 05 22 om 21.09.04 

 

Ander nieuws

Zomerupdate > vergroot je netwerk! Ken jij het Promovendi Netwerk Nederland al?

Graag wijzen wij jullie op het Promovendi Netwerk Nederland. Dit netwerk behartigt de belangen voor alle promovendi in Nederland.  www. hetpnn. nl. Het PNN, voorheen het LAIOO, is opgericht op 25 september 1987 in Utrecht.

Center leader update

De center leaders spelen een belangrijke rol binnen het TULIPS netwerk. Zij zijn TULIPS-aanspreekpunt in de academische centra. Afgelopen periode hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Arno Roest was jarenlang center leader van het Leids Universitair Medisch Centrum/Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Hij draagt het stokje over aan TULIPS alumnus Emmeline Buddingh.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS