TULIPS Grant Writing Presenting Weekend 2023

22 sep. 2023

TULIPS Grant Writing & Presenting Weekend 2023
thema 'sustainable career'


TULIPS organiseert dit jaar voor de zevende keer het GWPW (Grant Writing & Presenting Weekend), een weekend vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, intervisies en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken. Het GWPW omvat 2 verschillende programma’s speciaal gericht op Postdoc’s en PhD’s die zich bezighouden met onderzoek op het gebied van Child Health en staat dit jaar volledig in het teken van sustainable career.

Programma:
Het postdoc programma bestaat uit een Grant Writing Workshop, Presenting Workshop en diverse lezingen.
Het PhD programma bestaat uit diverse lezingen, interactieve sessies en workshops.
Beide programma's is inclusief lunch (vrijdag en zaterdag), diner en overnachting.

 
Wanneer en waar?
Vrijdag 22 en zaterdag 23 september
Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe 

Meer informatie & inschrijven:
Binnenkort komen we bij je terug met het volledige programma.Wil je verzekerd zijn van een ticket? Mail naar info@tulipsforchildhealth.nl en stel je deelname veilig. Deelname bedraagt €400,-, partnercentra ontvangen 10% korting. Deelnemers uit de TULIPS curricula nemen automatisch deel aan het congres, voor externen geldt een beperkte beschikbaarheid van het aantal tickets.  

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze programmamanager, Kim van der Wel, via info@tulipsforchildhealth.nl.

* TULIPS partnercentra zijn:
Emma Kinderziekenhuis (Amsterdam UMC)
Amalia Kinderziekenhuis (Radboud UMC)
Sophia Kinderziekenhuis (Erasmus MC)
Wilhelmina Kinderziekenhuis (UMC Utrecht)
Prinses Máxima Centrum 

 

Andere activiteiten

PhD Curriculum

28 mrt. 2023

Het PhD Curriculum is bedoeld voor promovendi op gebied van Child Health (zowel medisch als paramedisch) die de ambitie hebben onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma, dat bestaat uit bijeenkomsten, workshops en drie weekends. Tijdens het curriculum bezoek je alle academische centra van Nederland.

Postdoc Curriculum

2 sep. 2022

Het Postdoc Curriculum is bedoeld voor klinisch onderzoekers (zowel medisch als paramedisch) met een PhD die actief zijn op het gebied van de kinder-gezondheidszorg en de ambitie hebben om hun eigen onderzoekslijn op te zetten en onderzoeksleiders te worden.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS