PhD Curriculum

1 mrt. 2021

Het PhD Curriculum is bedoeld voor promovendi op gebied van Child Health (zowel medisch als paramedisch) die de ambitie hebben onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma, dat bestaat uit bijeenkomsten, workshops en drie weekends. Tijdens het curriculum bezoek je alle academische centra van Nederland.

Je kunt solliciteren voor dit curriculum wanneer je, bij voorkeur, in het tweede of derde jaar van je PhD zit. Door deelname aan het PhD Curriculum bouw je aan je netwerk en leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health. Daarnaast werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende omgeving.

De sollicitatieprocedure voor het nieuwe curriculum is reeds geopend (sluitingsdatum 6 mei). Lees hier verder.

Het startweekend zal plaatsvinden op 24 en 25 september. 

 

Andere activiteiten

de Jonge Onderzoekers Dag 2021

26 nov. 2021

Hoe maak je maatschappelijke impact als onderzoeker? En wat is exact de rol van citizen, data science, en sociologie binnen de kinderzorg? Leer er alles over op de 8e editie van de Jonge Onderzoekersdag op vrijdag 26 november.

TULIPS PhD bijeenkomst

6 okt. 2021

6 september staat de 4e bijeenkomst van het PhD curriculum op de agenda. Tijdens deze dag gaan we dieper in op samenwerking met anderen & balans.  

Het betreft een gesloten bijeenkomst en is enkel toegankelijk voor deelnemers uit het PhD Curriculum.  

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS