Postdoc Curriculum

1 apr. 2024

Het Postdoc Curriculum is bedoeld voor klinisch onderzoekers (zowel medisch als paramedisch) met een PhD die actief zijn op het gebied van de kinder-gezondheidszorg en de ambitie hebben om hun eigen onderzoekslijn op te zetten en onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma dat bestaat uit 6 bijeenkomsten, workshops, twee weekenden, intervisie én een groepsreis naar Canada om het symposium van onze zusterorganisatie ENRICH ( Empowering Next-Generation Researchers in Child Health www.enrichyourscience.ca) bij te wonen.

Klik hier voor meer informatie over het huidige programma

Je kunt solliciteren voor dit curriculum, bij voorkeur, tot drie jaar na het behalen van je PhD (waarbij klinische jaren niet meegeteld hoeven te worden). Door deelname aan het Postdoc Curriculum krijg je de kans om je onderzoekscompetenties te vergroten en uit te groeien tot een onafhankelijke onderzoeker.

De kosten voor deelname aan het curriculum zijn €2500 voor twee jaar. Dit bedrag wordt gebruikt voor het organiseren van alle workshops, bijeenkomsten, de 3 weekends en deelname aan het ENRICH symposium in
Canada (vliegtickets niet inbegrepen). In het verleden hebben deelnemers financiële ondersteuning gekregen van hun afdeling of via persoonlijke budgetten en grants.

Het aanmelden verloopt via een sollicitatie procedure. Elke twee jaar begint een nieuwe groep aan dit programma. Solliciteren voor het nieuwe curriculum is mogelijk tot uiterlijk 13 juni 2024.

Ga naar de call

 

Andere activiteiten

TULIPS Jonge Onderzoekersdag

22 nov. 2024

Jonge onderzoekersdag 2024 ''Science in the spotlight''

Datum: vrijdag 22 november 2024
Tijdstip: 09. 30-19. 00 uur
Locatie: Het oude magazijn
            Soesterweg 310F
            3812 BH Amersfoort 

Programma
Lezingen - workshops - netwerken

Met o. a.

TULIPS 10-jarig jubileum

22 nov. 2024

Bestel hieronder je ticket(s) en reserveer je plek!                           

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS