Postdoc Curriculum

1 apr. 2024

Het Postdoc Curriculum is bedoeld voor klinisch onderzoekers (zowel medisch als paramedisch) met een PhD die actief zijn op het gebied van de kinder-gezondheidszorg en de ambitie hebben om hun eigen onderzoekslijn op te zetten en onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma dat bestaat uit 6 bijeenkomsten, workshops, twee weekenden, intervisie én een groepsreis naar Canada om het symposium van onze zusterorganisatie ENRICH ( Empowering Next-Generation Researchers in Child Health www.enrichyourscience.ca) bij te wonen.

Klik hier voor meer informatie over het huidige programma

Je kunt solliciteren voor dit curriculum, bij voorkeur, tot drie jaar na het behalen van je PhD (waarbij klinische jaren niet meegeteld hoeven te worden). Door deelname aan het Postdoc Curriculum krijg je de kans om je onderzoekscompetenties te vergroten en uit te groeien tot een onafhankelijke onderzoeker.

De kosten voor deelname aan het curriculum zijn €2500 voor twee jaar. Dit bedrag wordt gebruikt voor het organiseren van alle workshops, bijeenkomsten, de 3 weekends en deelname aan het ENRICH symposium in
Canada (vliegtickets niet inbegrepen). In het verleden hebben deelnemers financiële ondersteuning gekregen van hun afdeling of via persoonlijke budgetten en grants.

Het aanmelden verloopt via een sollicitatie procedure. Elke twee jaar begint een nieuwe groep aan dit programma. Solliciteren voor het nieuwe curriculum is mogelijk tot 29 mei 2024.

Ga naar de call

postdoc 24 26 social media

Andere activiteiten

PhD Curriculum

21 mrt. 2024

Het PhD Curriculum is bedoeld voor promovendi op gebied van Child Health (zowel medisch als paramedisch) die de ambitie hebben onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma, dat bestaat uit bijeenkomsten, workshops en drie weekends. Tijdens het curriculum bezoek je alle academische centra van Nederland.

TULIPS Jonge Onderzoekersdag

24 nov. 2023

Save the date
Op vrijdag 24 november zal de TULIPS Jonge onderzoekers dag plaatsvinden in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Het thema is dit keer Onderzoek & Onderwijs, rondom dit thema zullen er lezingen en workshops worden gehouden. Daarnaast is het ook dé plek om te netwerken. Tijd: 10.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS