NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren. Aan het einde van de sessie worden twee prijzen uitgereikt: De NVK jonge onderzoekersprijs (vooraf bepaald door een vakjury) en de TULIPS publieksprijs (ter plaatse bepaald door het publiek). Daarnaast krijgen alle vijf genomineerden een workshop presenteren aangeboden door TULIPS en de NVK.

De 5 genomineerden zijn:
Gautam Kok
Nori Smeets
Tim Hundscheid (deelnemer TULIPS PhD Curriculum 19-21)
Fleur Keij (deelnemer TULIPS PhD Curriculum 19-21)
Thijs Lilien

 

 

Logo NVK en TULIPS

 

Ander nieuws

Winnaar Auxilium & Caritas award

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

Save the date: 22 & 23 september - TULIPS Grant Writing & Presenting Weekend 2023

 TULIPS organiseert dit jaar voor de zevende keer het GWPW (Grant Writing & Presenting Weekend), een weekend vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, intervisies en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS