Winnaar Auxilium & Caritas award

image

Josephine van de Maat is verkozen tot winnaar van de Auxilium & Caritas Award 2023 met haar aanvraag voor het project ‘RISE-DIRECT', met als doel het verbeteren van het diagnostische traject van kinderen met luchtweginfecties om behandelbeslissingen te optimaliseren.

De Auxilium & Caritas foundation is opgericht om op structurele basis bij te dragen aan stichtingen en goede doelen. De komende jaren zal TULIPS in samenwerking met de Auxilium & Caritas Foundation jaarlijks een Award t.w.v. 10.000,- uitreiken. De award is bedoeld als stimulans, om een talentvolle clinical scientist in staat te stellen de volgende stap te zetten in zijn/haar carrière.
 
Wij danken de heer Visser, voorzitter van de Auxilium & Caritas Foundation, voor het uitreiken van de award tijdens het Grant Writing & Presenting Weekend en wij feliciteren Josephine met het winnen van de award!

Ander nieuws

NVK Prijs voor de Jonge Onderzoeker: de 5 genomineerden

Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium biedt een podium aan 5 jonge talentvolle onderzoekers binnen de kindergeneeskunde. De onderzoekers zullen tijdens het NVK-congres op 16 juni in korte presentaties de belangrijkste en meest interessante bevindingen van hun onderzoek presenteren.

Save the date: 22 & 23 september - TULIPS Grant Writing & Presenting Weekend 2023

 TULIPS organiseert dit jaar voor de zevende keer het GWPW (Grant Writing & Presenting Weekend), een weekend vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, intervisies en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS