PhD Curriculum

28 mrt. 2023

Het PhD Curriculum is bedoeld voor promovendi op gebied van Child Health (zowel medisch als paramedisch) die de ambitie hebben onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma, dat bestaat uit bijeenkomsten, workshops en drie weekends. Tijdens het curriculum bezoek je alle academische centra van Nederland.

Je kunt solliciteren voor dit curriculum wanneer je, bij voorkeur, in het tweede of derde jaar van je PhD zit. Door deelname aan het PhD Curriculum bouw je aan je netwerk en leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties op gebied van Child Health. Daarnaast werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende omgeving.

Vanaf heden zal het PhD Curriculum eens in de twee jaar worden aangeboden, in plaats van jaarlijks.
Het volgende PhD Curriculum zal starten in september 2023. Het is vanaf heden mogelijk om hiervoor te solliciteren. 

Ga hier naar de call

 Banner PhD Curriculum 23 25 v2

Andere activiteiten

TULIPS Jonge Onderzoekersdag

24 nov. 2023

Save the date
Op vrijdag 24 november zal de TULIPS Jonge onderzoekers dag plaatsvinden in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Het thema is dit keer Onderzoek & Onderwijs, rondom dit thema zullen er lezingen en workshops worden gehouden. Daarnaast is het ook dé plek om te netwerken. Tijd: 10.

TULIPS alumni bijeenkomst

4 nov. 2023

Na 15 jaar TULIPS curricula vol talentvolle onderzoekers is het tijd voor de volgende stap. Met veel trots en enthousiasme laten wij jullie weten dat het TULIPS alumninetwerk van start gaat.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS